Nur Atirah

Monday, 20 January 2014

bukan senang nak up balik

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


menyesal . menyesal . sungguh , tira menyesal . huaaaa . tapi nak buat macam mana , menangis pn tak guna kan . ape yang penting usaha . nak menyesal pn tak kena kot . sebelum ni tira busy , sebab nak final . so , mesti lah 100% perhatian tira dah beralih kat paper final .

blog pun tinggal macam tu je . readers dah kurang . tira buka pandai nak tarik perhatian orang supaya singgah blog . tapi dulu tu , dah alhamdulillah jugak bagi tira . maybe boleh dikatakan ade pembaca setia . cewahh . hehe .

and now , tira kena build up balik blog ni . bukan dah takde orang terus , still lagi mereka mereka singgah ucap hi kat cbox . at least ade jugak traffic kan . down earning nuffnang . kihkih . tu lah sebenarnyaaa . but , its okkay . sekarang tengah usaha lagi sikit2 ni .



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

mama amir said...

insya Allah, datang balik kawn2 tu nanti...jangan sedih2 k...^_^

Zara Nurhaidah said...

Wcome back, awak.. ^^

Farah Waheda Wahid said...

tak apa pelan2 kayuh tira...

Asha Lya said...

salam ehh tira dah kembali..dah agak lama tak nmpk d alam maya

Bro Zikryy said...

dont worry, sy sokong!

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH