Nur Atirah

Wednesday, 29 February 2012

nice to meet you

Assalamualaikum
peace !!




tira gembira . sebab ? kerana diberi peluang untuk bertemu dengan date yang jarang2 kite hadapi . 29 February . haa , tarikh ni hanye skali dalam mase 4 tahun . so , i would like to say NICE TO MEET YOU !


welcome today ! mungkin ade yang kat luar sane sedang gembira kan ? hee , kenape ? yelah , maybe hari ni adelah ulang tahun kelahiran nye . mestilah suke kan :) . soo , kalau lah ade yang menyambut ulang tahun dia tu , tira ucapkan 'happy birthday' . nak hadiah tak ? hee , just gambar ni je yang tira dapat bagi . hehe .




wahh , sedap tuh ! hehe , alaa tira google je . peace ! alaa tira saje nak merapu hari ni . sekurang2 nye ade entry tira tok hari ni kan ? haha agak jakun . tapi , hade tira kesah ? hik . hik .


okeyh , last pesanan dari tira , just be yourself . read this !






p/s : da bace jgn lupe follow ea . 
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Rafflesia™ said...

selamat meng'date'.. hihihi 4 tahun sekali ni. hihihi -.-

Spudin said...

info bagus .. :D

ciksukaberangan said...

entry bagus. suka sangat2 quote dalam gambar tu ^_^

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH