Nur Atirah

Sunday, 24 November 2013

windows 8 best ke ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


actually windows 8 ni dah lama dah kan keluar ? hehe . cuma ade orang je yang tak biasa nak pakai . kate serabut lah , apelahh . macam macam . mase tira mula tengok dulu pun , ishh , macam memeningkan je . so , set dalam otak , windows 8 tak best ! haha

baru2 ni , tira format balik laptop tira ni . ni kali pertama pergi anta servis kat orang luar . alaa , student2 kat uitm ni jugak . sebelum ni tira format laptop kat PC world je . sebab free ! semua orang suka benda free , ye dokk ? hehe .

bayaran dia rm25 . bagi tira okey lah tu . dia siap boleh tanya nak guna windows 7 atau windows 8 ? wahh , ade optional . bagus !! tira yang dah dok set otak kate windows 8 tak best tu , tetibe cakap nak windows 8 lahh ! 


then , sekarang bila dapat laptop semula , alaaa , best woo guna windows 8 . ringan . makin cantik plak laptop yang dah lama ni . kihkih . korang camne ? guan windows ape ?


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

MG schmidt said...

hehe
memula mmg best . laju . plus tira bru fomat kan? :)
tp lelame stres n tukaq balik w7
nk tau ap stres tu . tira try la guna :)
gudluck! .huhu

cik amal said...

amal tgk serabut tu yg tak tukar tuu... mcm xbest.. skrg guna w7 je.. heheh

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH