Nur Atirah

Friday, 21 October 2011

karisma 2011

* bola tampar*

salam dan selamat malam ..
masukary ni da 6 ary da aq kat UiTM SEGAMAT ni .
haha , kire men bola tampar la ni kan .
*sbenarnye ta de lah hebat mane*
haha ..

men pun untuk UiTM MELAKA gak .
fisrt game (19/10) lawan n9 , menang .
(20/10) ngn perak lak , menang ag .
so , kire da jadi johan kumpulan la ni .
*punye la excited team mlake ni*

ktorang pun dapat la g suku akhir .
*dalam hati sronok gler*
emmm , ary ni kire sdyh la kan .. (21/10)
undi2 dapat lawan ngn sabah .
men pon best of 5 .
tup , tup , pehhh , bley kalah plak .
3-2
pemain yg da expert gler mst la frust an ?
ade yg nanges gak aw .

kesian an . 
aq pun bawu first time g karisma ni .
dowg kate "sejarah berulang 2 kali "
mane tak nye , taun lepas pn kalah kat sabah gak.
tu yg sdyh uee .

tapi, yg seronok nye , taun dpan karisma kat sabah lak.
penaja kate sape yg dapat g suku comfirm dpat g sabah .
so , taun dapn nak balas blik la kire nye ni kan .
haha *mcm ye boleh plak*
haha

tapi kalu niat da ade , ta slah kan ..
umm ,k lah, skian saje di sini .
selamat malam.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH