Nur Atirah

Wednesday, 26 October 2011

i wish you love me


ape ? saya dah jatuh hati ke?? 
haha , tak de lah . sebenarnye saje nak kgsi lagu yg best ni .
TAPI ...
ade udang di sebalik batu taw . (Pham2 je lah)
emm , cmne nak luahkan perasaan kat seseorang yg kite suke ea ?
kalu lelaki , senang je , sbab mmg lumrah nye .
tapi ,, kalu seorang wanita nk wat cmtu , arghhhhhhh , susah!
 "gedik je die tu". (msti rmai yg akan kate bgitu)

da cube da nak jauhkan perasaan tuh , tapi , tak bisa ..
(haha , poyo)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow,,,follow pakjoe blk

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH