Nur Atirah

Saturday, 3 March 2012

hari-hari ku

Assalamualaikum .
~ hello everybody ~


selamat malam . hee , tibe2 terus ucap selamat malam jer . tapi betol lah , malam dah ni kan . ye dok ? isshh , tira penat hari ni . tapi takpe , berbaloi jugak . syiiokk uhh . macam2 tira buat hari nih . pagi2 dah pergi sekolah iman dan nana . macam yang tira cakap semalam .


sampai2 je tengok adik2 semua dah start senaman . lepas tu , diorang merentas desa . geli hati jugak tengok diorang lari . semangat betol ! tira menyebok kan diri jage check point . -padahal bukan buat ape pon , menyebok je lebih- muehehe .


petang , mak bawak tira ngan zura pergi muar . jalan2 . sambut befday iman same2 . kek gambar ultraman tuhhh . huhu . haa , ade lagi satu perkara yang tira geli hati dengan iman . tau ape ? biler tira nak keychain arsenal , tibe2 die amik dari tira , pastu cakap " iman nak gambar annesen ! " tira pon mengalah je lah . pilih yang lain . -tira peminat arsenal , kamu ?- hehe .


then kami pergi jambatan gantung pulak . jambatan gantung mane ? hehe , alah , tira pon bukan tau sangat . dekat dengan tengkolok sungai rambai uh . orang melaka mesti tau . hehe . ade jugak bot yang bawak penumpang round2 kat sungai tu . kalau kat melaka ade Malake River Cruise , kat sini ade Sungai Rambai River Cruise tuhh . haha . malam , dok rumah lah . tu yang ade mase mengupdate nih . haha . oke , jom tengok gambar pulak .


jage check point
nampak tu gambar ultraman ?

gementar jugak lalau atas ni . haha
tira dan zura

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

AiSyA LiEzA said...

comel kek tu.... :P hehe.. bestnye dpt jalan2.. >.< btw.. comel pic awak.. ^^

yad'z said...

saye orang muar! saye orang muar!! ^^

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH