Nur Atirah

Saturday, 18 February 2012

SEGMEN : BLOG SAYA SOKONG EARTH HOUR_SELAMATKAN BUMI KITA

Assalamualaikum ..
hooolaaa ^.^


haa , jom join segmen ni oke . penting niyh ! tira ingat lagi tahun lepas tira kat matrik , tira pon tutup lampu gak satu bilik . hee , walaupun satu jam , tapi berbaloi woo . hee :) korang nak join tak ? sampai malam ni je taw masenya .. nak ? tak nak ? entah lah ? ehh , takde , takde . click sini cepat >> SINI . hee 

syiutt :: jangan lupa tarikh 31 march 2012..."off"kan alatan letrik anda selama 1 jam sebagai tanda sokongan

SAYANG BUMI ANDA

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

family reena memang sokong kempen ni..believe me that adik reena tepat jam 8.30 tutup semua lampu..memang best lah..keluar rumah pun most neighbour pun tutup lampu juga..ramai-ramai duduk dekat luar..the best thing that I ever had..reena bw sini..nanti sudikan diri follow dan komen di blog reena =)

Tihara said...

salam, review tira akak dah published hari ni..congrats :)

Mr. Z dan Mis N said...

tq for join...nantikan blog anda akan tersenarai dalam entry khas...

cincin permata said...

hee , ye reena , bagus lah macam tu, insyaallah saya datang jenguk2 blog awak ye .. :)

Mr. Z dan Mis N said...

blog anda disini..tq for join...
http://zubir5588.blogspot.com/2012/02/jom-kenal-dengan-blogger-sokong-earth.html

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH