Nur Atirah

Saturday, 18 February 2012

CONTEST : MOTO HIDUP VS TAGLINE BY AIMAN

Assalamualaikum ...
hoolaaa ^.^


hai korangg , ada senyum nampak ?? hee , macam lah tira boleh tengok senyuman korang yang manis tu kan , heee :) okyeh2 , ni ade satu contest ni . dari Budak Boboi Boy . hee , name pon sedap kan ? keren name kaw BOBOY ! hee :)

oke , korang nak join . ehh ,mestilah nak kan .. okeh , tekan kat sini ea . da tekan ? bagus-bagus . lepas tu , taiplah ayat yang melambangkan motto hidup korang atau pon taglin ke . ape2 je lah ea .
tira punye motto ialahh >>

" kehidupan dipenuhi dengan seribu macam kemanisan , tetapi untuk mencapainya memerlukan seribu pengorbanan "

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

Aime said...

TQ FOR JOIN !!
4mOte link entry ni utk dapatkan hadiah tOp refferal !!
4mOte di grup blogger ye !!

RochelMayMei said...

Jejaln sini..Dalam segmen yang sama taw..:) Datang sini untuk follow jugak..Kalau free nanti bolehla ke blog saya...:)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH