Nur Atirah

Saturday, 18 February 2012

Nak Balas Budi

Assalamualaikum ...
Selamat pagi . hoolaaa ^.^



nak balas budi ? ape maksud tajuk entry tira niyhh ?? heee , sabar-sabar . tira terangkan .. okeh , macam nih , hari tu tira ade join segmen review blog kami . hee , saje suke suki . :) . then alhamdulillah tira dapat tempat ketiga . wow ! hee , so , sekarang ni segmen untuk review blog-blog pemenang sedang dijalankan .

hari ni , turn blog tira di'review'kan . hee , ade ke ayat macam tu dalam bahasa melayu ? korang boleh tengok kat blog Cik Herba Tihara ni . haa , blog tira terpampang kat Blog Herba Tihara tuhhh . heee :) . so , sebagai balas budi , tira pon akan promote jugak blog Cik Yang Baik Hati ni . hee .

korang yang mane dah singgah blog tira tu , jom lah singgah kat Blog Herba Tihara ni . jangan lupe follow okeyh . then , kalau korang perasan , warna blog dia sama macam warna blog tira ni . GREEN COLOUR ! hee , tira suke hijau :)

okeyh , lastly terima kasih kepada Cik Herba Tihara ye . walaupun entry ini tak seberapa tapi budi anda saya pandang dengan tinggi sekali , yelah , orang kate ape .

Pisang emas dibawa belayar
masak sebiji di atas peti
hutang emas boleh dibayar
hutang budi dibawa mati

cewahh , siap berpantun lagi . heheeee .. okey lah , tata :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

4 comments:

Tihara said...

salam tira..wow terharunya akak rasa..haah blog kita sama2 hijau..salam perkenalan dari akak yeah ..happy blogging :)

cincin permata said...

hee , :) terima kasih :)

eita said...

santai2 kat sini....
tahniah menang hari tu..

fieda said...

tahniah menang aritu..kak fieda singgah dari blog tihara dan follow sini...

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH