Nur Atirah

Saturday, 8 February 2014

Nuffnang - CPUV23

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Tengok tengok . Bukak mata besar besar . Fuhh . Sekian lama tak update pasal CPUV nuffnang ni . Seperti yang tira bagi tau kat entry yang lepas , CPuv last yang menyengat kat blog tira ni pada 10 jan lepas . Hahaha . Dah lama gila kan . 

Tu lah Cpuv yang ke23 . Lekat memang lekat , tapi tengok lah earning nyaa . Ni semua disebabkan tira tak update entry LANGSUNG . Hamek kau capital letter . :)

masa tu busy dengan final kot . sejak bulan 11 lagi kot memang tak bukak . update pun gitu gitu jee . So tak dapat nak tarik views . Sedih kan . hehe

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah tahniah rezeki tira....

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH