Nur Atirah

Monday, 23 September 2013

lulus temuduga tentera udara - part 1

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


ni berita baik sikit . membangga kan tira . hehe . tak nak ucap tahniah ke ? hehe . actually buka tira yang nak masuk tentera udara taw . tira ni mana layak . dah ley tak kuat . hehe . yang lulus nya adik tira tu haaa . 


si hensem ni lahh . hehe . dengan eksaited nya bagi tau tira . tahniah la kat dia . dia kate dia g temudu . pastu pass bahagian satu . tira tanya dia tanya ape je ? adik kata dia tanya background education , then diorang kena la wat latihan fizikal sikit .

alhamdulilah dia lepas . lega hati tira dengar . dasyat gak dia . diam2 je dia pergi tanpa cakap ngn tira . dia kata nanti kalau layak , mereka akan bagi surat then pergi ke temuduga kedua pulak . kat subang gitu . tapi lambat lagi . akhir bulan 11 gitu . 

tira pesan kat diaa . kalau dah dapat tu , bagus . tapi buat masa sekarang ni fokus dulu kat STPM dia tu . dah nak exam ni kan . sayang kau adik . adik lelaki tunggal ni .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

rinoa squall said...

Alhamdulillah...tahniah buat adik...^_^

Asha Lya said...

Tahniah kat adik Tira ;)

Yumida Huda said...

alhamdulillah
klo betul2 dpt
all d bez buat adik tira

Shark Kay said...

peluang tu..
rajin2 ler xcercise lpas nie..
latihan fizikal mmg penting tu.

Budak Kampung said...

tahniah2

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH