Nur Atirah

Tuesday, 1 October 2013

terpilih untuk ke KARISMA 2013

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hai korang semuaa . hehe . rindu lahh . nak jenguk blog korang . nak tinggalkan komen . macam2 lagi lahh . ni haa , tira amik masa sikit . actually baru habis kelas tadi ni . so , jangan lepaskan peluang . cehh . hehe . 

tadi tira check nuffnang , ade BE baru . seronok dan seronok . hehe . yelahh , blog kena tinggal pon , ade jugak yang sudi singgah . melekat jugak BE tue . terima kasih  semua . tentang BE tu , next entry lahh .

actually tira nak share pasal tajuk tadi . alhamdulillahh , terpilih jugak nak mewakili Uitm melaka untuk karisma kali ni . ini adalah kali ke3 tira join karisma sejak semester 1 tira masuk uitm ni . memang lah seronok . dan kali ni , tempatnya diterengganu . syiokkkkkkk . tak sabar . hehe .

malam ni ade training dekat uitm lendu . almaklumlahh , kampus tira ni tengah2 bandar . takde pon kemudahan nak berskan suma . nak training , kena lah g lendu sana . setiap minggu nak ulang alik lendu . nasib baik ade transport yang uitm sediakan . 

so , nak kena rehat sekejap . nanti malam , dah penat ! assignment pon belum buat . takpe , slow slow . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dan tahniah tira...

piqa da bajitos said...

tahniah.. cepat2 buat asgnmt !

miya amira said...

tahniah kat akak tira..good luck tau..n make sure yang uitm MELAKA menang ye...

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH