Nur Atirah

Thursday, 3 November 2011

gembira kah diri saya?

assalamualaikum ... hai korangggg ... setelah lame tak update (bukan lame mane pon) , ari ni terasa pulak nak bkak blog ni . haha . hari2 sblum ni ade gak perasaan nak log in blog ni , tapi busy la (poyo jep) ..hehe hmm , nak citer pe ye hari ni ?

haa , alih kepada tajuk entry ni ?, gembira kah diri saya ? kenape ..? hoho , segan plak nak cakap . (lagi poyo kan , kahkah ) die dah jadi ******* aku .. ape tu ??? hishh  tak mau cakap . hehe , cam tak btol kan aku ni?
oke lah , nanti suatu hari aku akn crite bende yg sbnarnye k .

haa , perasan tak aku da tuka lagu ? ade maksud sbnar nye tu .. lagi2 part yg ni , jap2 . >>

Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa batas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu

emmmm , tapi tak de lah cinta ea .. blom smpai tahap tu lagi . kalu nak di katekan , just suka je . 
oke lah , kepada DIA ,,  ade hati yg mgharap kat kau . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH