Nur Atirah

Monday, 14 November 2011

tak tau lah .

hei , assalamualaikum .... malas giler nak menaip . tapi nti tak ter"update" lak blog ni .. haha .. emmmm , tira tak de sore skrg ni .. ksian tak ??? hehe .


cam ne nak elok cepat eh ??? haha , tapi dok bercakap byk gak . haaa , agi satu ,, tira nak cite pgalaman ari ni .. KES RAGUT BERLAKU DI DEPAN MATE SENDIRI . haa , takot tak ? hehe .. tak de lah , ari ni tira ade klas kol 12.30 tgh hari td .. klas LAW 385 (klas yg plg mnakutkan ) . haha . 

dapat lah mrkah test ari tu . pehhh , gagal !! ksian , ksian , ksian .. hehe . dalam klas just ade 4 org je yg pass . so abis klas dlam 2.30 sbnarnya .. dsbbkan kami sume kene denda wat balik sume soalan tuh  n anta b4 3ptg , dgn brsgguh2 kami myiapkan nye .. so ,tira pn blik dalam kol3 .

then , niat hati nak g klinik la ni .. nak teman kwn je pon sbb die dmam . ade gak lagi sorg membe klas jalan dpan ktorg skit .. tbe2 pulak ade sorang mamat ni dtg nek moto ragut beg die tuh . ksian2 . tira pun just dapt pndg je .. tak dpat nk wat pe2 sbb terkejut sgt mse uh . pastu tira pn tman la kawan tira tu g wat report ... ~~~ da abis .. hehe . tak de mood la nk menaip lg . k la bye .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH