Nur Atirah

Wednesday, 14 December 2011

holllaaaaaaaaaa

╔═══╦═══╦═══╦═══╗ ╔══╦══╦═══╦═══╦══╦═╦═╦══╦═╦═══╗
║░╔═╣░║░║░║░║░╗░║ ║░░║░░║░║░║░╔░║░░║░║░║░░║░║░╔═╣
║░╚░║░║░║░║░║░╝░║ ║░║░║░║░║░║░░░╣░║░░║░║░║░░║░╚░║
╚═══╩═══╩═══╩═══╝ ╚═╩═╩═╩═══╩═╩═╩═╩══╩═╩═╩══╩═══╝
hollaaaa , assalamualaikum korang~!! hehe , terlebih excited pulak kan ? hehe .. da srpan ke ? tadi saya just minum hot chocolate + biskut .. emmm  yummy2 .. kih kih kih ,, bahagia rasanya dapt mkn ,, btw alhamdulillah ..

so , ape plan tok ari ni ? jap , nak share smethng .. smlam aq gase da mcm nak master MGT 420 da .. haha , mane tak nye , lecturer ksygan bdak2 AC220 1C bg keje yg mengomelkan kami semua .. 19 essay within one night ! haha , pnat seh tgn ni menulis .. smbil wat keje tu , smbil layan lagu .. haha , tu la keje aq , kalu wat keje msti ade music .. memey laaaa !! dpat tenangkan hati .. :) lagi2 lagu erra fazira , nera .. 



haha , tgk list kat dalm uh ,, kalu aq syok2 layan lagu , ni la lagu yg tak penah tgal .. cume lagu ombak rindu tu je la yg baru di add kan .. aq ingat baru nak ltak link lagu erra tuh , tapi , nak bkak youtube tak bley plak .. mane tak nye , pkai wifi je ni haa , memey la .. nak cucuk "beruk band" aq tu , mlas .. da la lmbat nak mati .. mmg beruk betollllll .. haha .. oke , yg aq dok dgr skrg ni lagu nera uh .. mendalam seh lagu tuh ,, same lah background music dlam blog ni kan .. haha . dah2 , tak nak lyan perasaan ag .. annoying gler .. from now on , i am a happy go lucky girl .. haha . klaka2 .. 

haaa , ni yg aq dok nak cakap ni adalah , aq pon plik la ngn blog aq nih , mlam td lpas je siap keje mgt tuh , dalm hati dok ingat nak update blog la knon , tapi tak bley bukak la plak .. aq pon mengangkat kening yg teramat la tggi ,, (tggi la sgt) .. hehe .. tnda nye plik la kan .. die kua mcm ni >>.


haa , nmpak tak yg aq da box kan warna merah tuh .. dlam hati da pk mcm2 dah .. tak kan nak kne wat blog baru kotttt .. huhhh , mmg tak la kan .. pnat2 aq da edit cntik punye , tup2 , nak kne tgal gitu jep .. kcewe2 .. so , dgan hampa nya , aq pon log out and shut down je laptop ni .. haha . then , pagi ni , aq try skali sign in blog , pehh , da oke ~! hati da berbunga2 .. ape lagi , cepat je jari ni tekan button posting .. hek hek .. :) dan inilah hasil nyaaa .. hoho , apsal excited gler aq ni seh ..

oke lah ,, sbenar nye ade keje lg yg perlu disiapkan .. tp d sbabkan blog ni , sggup uh tangguh skjap .. hihi . oke , see next time .. remember , let it go . go on your life with your lovely friendssss .. :)))

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH