Nur Atirah

Saturday, 25 February 2012

asus tira rosak ?

: Assalamualaikum :
Hello korang


sob , sob , sob . ehh , tira kenape ? haa , korang nak tau , tira sedyh ni . haha . mengade tak ? erm , macam ni . berbalik pada tajuk entry tira kali ni . Asus tira rosak ? alaa , lappy tira la . tak mau hidup ! semalam tira guna oke je . pagi tadi tibe2buat hal pulak .


punye lah eksaitedddd nak online , tekan button on . oke lagi . masuk pasword , ehh gelap je pulak . nampak cursor yang comel tuh je . ahh sudah ! dah kenape pulak ni .. argghhh ! dengan hati hampa tu , tira carik balik surat warranty nye .


PC WORLD ! tira teringat dekat dengan bandar tira selalu pergi tu ade kedai tu . okey . siap2 pergi tampin ! hee , korang mesti pelik kan kenape tira macam blur je . haha . sebenarnye lappy tira ni pakcik sedare tolong belikan . so , takkan lah tira nak call pakcik tira tu datang amik lappy then hantar kat kedai yang die beli tu jugak kan . maun dihambat eh nanti . hek , hek .


now , lappy tira kena tahan wad . ehh wad ? hee , btol lah . kalau kita sakit , kita pergi hospital . kalau lappy tak betul , hantar pergi kedai die lah kan . erk ? ape lah tira merapu kan . haha . okeh , tak nak melalut dah . now dalam hati , berharap brother cina tu call tira cepat2 . -hello , laptop awak boleh ambil dah-
asus sayang !



p/s : online pun gune lappy adik .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

ciksukaberangan said...

HAHA. harap2 cepat keluar wad lappy tu. nasib baik adik ada lappy. boleh onlie :D

cincin permata said...

heee ,tulah pasal kan .. ish , ish ,ish .. :)

kaishin said...

cik asus ckp.."den nak poie makan angin kojap yo" hehe

cincin permata said...

cik kaishin : cewahh , ni boleh geng ni . cakap nogori ni . hek . hek . opss , maaf . over . :)

kaishin said...

eh silap tu den ni oncik hehe..sikit2 buleh la cakap ..eh x over pun :p

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH