Nur Atirah

Thursday, 9 February 2012

Mini Giveaway 2012 by shagcomot.com

Assalamualaikum ..
Hoolaaaa

click banner ye sayang untuk join

hai korangg , nak post lagi niyhhh .. kali ini , tira join contest cik shagcomot ni pulakk .. tadi tira jalan-jalan , terjumpa la contest yang menarik ni . agak menarik bagi tira , tu yang rajin nak menaip niyhhh .. hehe
jom la join okeyhh . entry ni available seminggu je taw . dari 8-14 februari 2012 ..

okeyhh , kat sini tira nak tag kepada sume yang membace entry tira . JOM JOIN !!

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Sayam, suka cita di maklumkan awak antara yang bertuah di Mini GA 2012 by shagcomot.com

Cek kat sini awak menang apa ye : http://www.shagcomot.com/2012/02/keputusan-mini-ga-2012-by-shagcomotcom.html

Masa tuntutan hadiah di berikan selama 7 hari sahaja termasuk hari cuti ;)

Thanks~

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH