Nur Atirah

Saturday, 10 March 2012

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY

Assalamualaikum.




ANTARA HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI!!!

english cotton (salah satu 4meter) by

satu handbag dan satu wallet by


snow cap (unisex) by
 Bunddle Addict


purse coin, keychain dan headband by
 Qaseh Zueieda (ZQ Craft)


keychain, fm, brooch by
Syafa Shamioon (Sya Craft)


free header design by

and special gift dari Arwendanish blogspot

sebuah jam tangan unisex casio silver color dan

FM dan tempat letak pen from Hatyai


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook. 
  2. Korang kene jadi follower: -
         - Arwendanish blogspot (blog tuan tanah)
         - My Luvly Kids&Baby Collection blogspot
         - Ten Little Fingers (TLF) blogspot

     3. Like / add facebook

        - Pesona Puteri Collections
        - Miemiey Collections Owner
        - Bundle Addict
        - Syafa Shamioon
        - Qaseh Zueieda

   4. Buatkan satu entri bertajuk “ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”, letakkan  banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni (copy paste jek n3 ni kt blog anda). Letakkan juga banner tersebut di sidebar blog anda dan link kan ke entry ni.
   5. Terpulang pada anda nak tag atau tidak.
   6. Pas dah buat n3 tersebut komen kt n3 sini besertakan link anda tadi.
   7. Antara 5-10 pemenang akan diumumkan secara random. Ikut sape yg bertuah dpt hadiah2 tu ye.
   8. Hadiah akan bertambah dari pihak sponsor jika mendapat sambutan yang mengalakan
   9. Giveaway ini berlangsung 6/3/12 - 5/4/12 jam 11.59pm
10. Pemenang akan diumumkan pada 6/4/12 sempena besday aku ahaks.
11. Anda diminta ikut syarat2 yg diberikan..kalo tidak..penyertaaan anda tidak layak.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

Saya Disini said...

wah..menariknye hadiah..gud luck

cincin permata said...

@Saya Disini

hee , jom LA join

cik abbit said...

jmpot join my 1st gA

♥♥♥CikHarty♥♥♥ said...

http://cikharty88.blogspot.com/2012/03/arwendanish-1st-giveaway.html

♥♥♥CikHarty♥♥♥ said...

soe2...slh antar link pulok dh

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH