Nur Atirah

Wednesday, 7 March 2012

kembali berjuang

Assalamualaikum -
yoo hoolaaa ! ^,^


terasa macam lame pulak tak online . padahal baru 2 hari je tak update . lol , tapi rindu tuhh . pegang lappy pon susah . know why ? haha , oke , now tira dah berade di kolej balik . dan class pon dah start isnin lepas . fuhh , penat woo mule2 ni . banyak betul kene uruskan . beli tu , beli ni , duet pon dah keluar macam air . korang pernah tak macam tu ? hehe .


yang seronok dapat jumpe kawan2 , especially my ex-housemate . muehehe . biler terjumpe je melompat pulak tande excited . sambil kiss2 pipi tu -biase lah orang perempuan- , baru tersedar orang sekeliling pandang . tibe2 jadi malu plak . -gediknye minah ni , macam seratus tahun tak jumpe- haha , tapi hade saya kesahh ?


so , kepada teman2 seperjuangan yang lain , i wish selamat kembali berjuang . tira tau ade yang agak sedikit kecewa dengan result lepaskan . ade yang pass semua tapi tak puas hati dengan pointer tuh . okeyh , now , korang and tira do well ya for this semester . buanglah perangai2 lame tuh . gambateh orait !


haa , dok cakap2 pasal result ni , result STPM keluar hari ni kan . wahh , berdebar tak rasenye ? hehe , tira pon ade jugak rase berdebar sikit kan . sebab tira pon ade member yang sedang dup dap , dup dap , sampai dia kate tak boleh nak tidor . hee , tira kate , tak payah pkir lagi dah , bende dah lepas , just terima je lah . dah cube kan . ye dok ?


mugkin ade jugak blogger yang lain pon tak boleh tido sekarang kan ? hehe . bawak bertenang ye . tira ucapkan good luck je . hehe . result anda akan setanding dengan usaha yang anda lakukan . InsyaAllah . :)


peringatan untuk diri saya :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH