Nur Atirah

Sunday, 1 April 2012

1 APRIL 2012

Assalamualaikum .


hoho , penat lagi hari ni . tambah dengan penat semalam , berganda-gandalah penat atirah . haha . so , ape yang korang buat pada hari ni ? sambut april fool ? oh no !! kan da tahu april fool tu tak boleh diraikan . hehe , tapi tira tau , korang tak sambut punye kan . bagus2 . haha


pagi tadi tira keluar dengan housemate . kami pergi MP . jalan-jalan tetapi dengan tujuan utama nak pergi main bowling . haha . kebetulan pulak geng housemate tira ade budak insurans , so sekali gus untuk diorang punye practise lah . nanti diorang ade game . 


seronok woo .tira pandai ke main bowling ? haha . ape susah . baling je lah bola yang berat tuh . haha . tapi ke longkang jugak dia pergi . seronok , seronok , seronok . then , biler dah abis , pulang lah kami semua . now , nak rehat lebih sikit . tadi blogwalking tengok ade banyak GA , contest , tapi sekarang malas nak join .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

shiema sufian said...

Shiema pon selalu main bowling tapi dgn family lah (:

::CIK LYNN:: said...

cik lynn pn xsmbut... =)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH