Nur Atirah

Wednesday, 30 May 2012

Gathering di Pantai Puteri

Assalamualaikum .


untuk memulakan 'report' , tira harap korang semua sihat oke . jangan lak jemu nak bace enry yang panjang kali ni . hehe . ok , 26/5/2012 ( sabtu ) , kelas tira adekan gathering untuk kali keduanya bagi semester 2 ni . semester lepas , tira tak dapat join . seddey ! haha . diorang buat dekat taman botanikal melaka . but now , kali ni dekat Pantai Puteri , Melaka . alhamdullillah , seronok sangat .


so , pagi2 lagi kitorang dah gerak kesana . masing2 naik kereta . then ade jugak yang naik motor . rempit gitu . haha . so , ape aktiviti yang kitorang main kat sane ? macam2 uhh . sebelum tu , kami di bahagikan kepada 4 group . jom tengok group2 nya .

kumpulan 1

kumpulan 2

kumpulan 3

kumpulan 4

hehe , ade lagi . jom tengok chef kami dan coach sepanjang permainan dilangsungkan .

cik hasnidar

cik liza dan cik ain

sebelum tu , of course lah kami semua warm up dulu kan . so , encik hisyam zaki yang lead kami .

1,2,3,4,5,6,7,8

sepanjang tu , ade 4 aktiviti yang kami main . nak tau ape ? teruskan bacaan . hehe . firstly , game volleyball ! pebret uh . seronok tengok gelagat kawan2 yang lain , tapi , takpe , korang bkan tak pandai main , just kurang basic je kan . tapi korang memang sporting lah . love you all . huhu . jom terjah gambar .


eeeyahh ~
hehe , dan akhirnya . kumpulan 3 menang . yiihuuu !!! eksaiteddd terlebih , haha . next , tak silap main 'baling selipar' kot . tak tau lah name permainan nye ape . yang ini pon seronok gak . lari2 . sakit perut woo gelak tengok gelagat diorang . then , akhir sekali , kumpulan 4 menjuarainye . tahniah2 .

itu dia gaya miftah .
peace fana .
dan mase ni tira tak geti main , haha . baling2 tak kena . seddey ! haha . next ,permainan ke 3 dinamakan 'kesian si buta'



dan akhir , permainan keempat , 'bola beracun' kot . hehe , takde gambar lak . tak dapat lah nak tunjuk . ngee . btw , thanks kepada cik ain dan cik liza . sape kate itu permainan tak seberapa ? bagi saya , saya seronok plus plus plus gembira dengan semua game tu . ye dokk ? hehe .

haa , mase tu ade jugak KP kami datang . anakye comel uhh . bijak . smart . comeii . tapi maaflah puan , terpakse tunggu lame pulak . kawan2 saya dah berusaha nak hidupkan bara arang tu . hehe . btw , sandwich puan memang tip top lah . sedappp ! ngee , nak lagi , nak lagi :)


trademark intan suliana

tak sempat nak cerita panjang lagi . ade hal plak . so , ending nya . saya enjoy . kami satu kelas enjoy . semua nya sporting . tunggu gathering seterusnya ya . do keep in touch . well done to everyone .  - satu juta kali senyum -

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Masha Meisters said...

bestnyer~
dah lame xjumpe kawan2 sekolah...huhu

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH