Nur Atirah

Thursday, 31 May 2012

GIVEAWAY TAMAT

Assalamualaikum .



alhamdullilah . setelah sebulan tira  lancarkan first GA ni , sekarang dah tamat pon mase nye . oke , berdasarkan entry INI , tira buat ga untuk pertama kalinya . rasenye baru setahun kot tira berblogging . terima kasih kepada sponsor2 yang sudi support tira . lagi satu , kan bagus , kalau dapat sponsor macam INI . mesti syiokkk . hehe .

oke , terima kasih jugak kepada rakan blogger yang dah join GA tira ni . kepada para peserta , anda boleh tengok senarai pesrta kat sini ye . SINI . haa , jangan lupe tengok yang ni jugak . NI HAA . peserta ade 45 orang . ade jugak dari sabah kot . kepada peserta tu , tira dah follow kamu jugak . :)


oke , cara pemilihan pemenang tira takkan gunakan random.org tu . tira akan buat pick random , contoh macam undian lah . oke , bagi tira mase dulu untuk update senarai peserta ye . oke , tekan . tq awakk .. :)


p/s : 
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

ciksengeh :D said...

akak , ape2 nanti bgtau kte ek ..

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH