Nur Atirah

Wednesday, 23 May 2012

kenangan di perkhemahan

Assalamualaikum .


oke , di pagi hari ni , ade terasa nak update blog ni . baru je lepas siapkan keje TAXation . dengan line wifi yang lambat2 ni . tira bersemangat juga nak hapdet .hee . tapi nak cakap tentang ape ye ? korang tahu ? . sabar lah mau cerita ini .


oke , berdasarkan entry INI , tira nak imbas balik lah suka duka kat sane . cehh , hehe . oke firstly mcam biase , petang tu gerak pukol 5 . dah lah dapat bas paling lah , mane tak nye , malas nak kejar2 bas ! so sampai pon yang paling last . hari first tu , memang tak tido ! dan memang tak boleh tido , cikgu KO tu main game sampai lah ke subuh ! dassatttt ! 


then esoknye dah kene berkumpul pukol 8 . lepastu , masuk hutan , kami bukan dapat naik gunung pon , just ade lah jalan kat kaki2 bukit gitu . ade satu tempat tu terjumpa ular kapak ! huh , nasib baik selamat ! sepanjang perjalanan tu , mcam2 aksi kene buat . tapi seronok lah . sebab kami dalam satu team . team biskut gula . heee , kenape biskut gula ? ade lah sebab nya . hee .


huh , badan memang dah penat giler lah kan , dengan mengantok lagi . kalau nak cakap pasal mandi , huh , memang busuk lah semua kat situ . susah giler nak dapat turn bilik air . penuh ! mane tak nye , kalau campur dengan budak kesatria la , hampir 200 orang jugak lahh . malam nye , malam kebudayaan . ade group yang best , ade yang emo , yang sporting giler pon ade gak . syiookkk lah yang penting .


haa , teringat mase hari kami nak balik tuh , disebabkan mase tu hari minggu , ade ramai gak lah yang datang sebab nak hiking lah kot . ade la sorang pakcik tu , tanye kitorang . ade ape ni dik , ramai2 . so , tira pon cakap lah , kitorang ade perkhemahan bomba dengan kesatria . lepas tu yang kelakar bagi tira , die boleh kate , 'ohh sekolah lah ni ye' ehh pakcik , muka kami ni ade nampak macam budak sekolah ke ? hadoiiii . ade ke patut ? huh .


haa , disebakan nak balik cepat , kene lah rebut2 bas , syiokk giler dapat naik bas uitm . dalam bas topup tido . sedar2 dah nak sampai . dapat lah rehat . disebabkan , mase kat sane hp kene pegang atas sebab keselamatan , so , gmbar2 yang ade adalah sangat terhad .









Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Saya Disini said...

bestnye..

Shawal Hidayat said...

eeeiii tira x mandiii huhu

Ardini Izzati said...

Siryes nampak best! :D

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH