Nur Atirah

Tuesday, 26 June 2012

cashout says !

Assalamualaikum .


tira dah cashout says ! yihuu . first time tu . hehe . seronok jugak . sebenarnya ade faedahnya jadi blogger ni kan . boleh buat duet sendiri . memang sesuai sangat lah untuk pelajar macam tira ni . sambil2 ber-blog , ber-facebook , ber-twitter tu , boleh juga jana pendapatan sendiri . kan , kan , kan ?



haa , yang ni die dok bagi tau yang die tengah processkan duet untuk masukkan ke account tira . so , takpe , just sabar menunggu la . then , petang semalam , biler tira bukak email je , dah ade noti baru dahh ..


tengok yang tira underline merah tu . wahh , hehe . syiokkk uhh . tira just cashout RM70 je . and balance yang ade kat says sekranag ade lah dalam RM10 gitu . tira baru je join says ni . tu pon tengok dari dari rakan2 blogger lain kan . so , tira pon join jugak . and , ni lahh hasilnyeee ..


tira percaya ramai daripada korang dah ade akaun says ni kan ? mesti da cashout banyak2 kali kan ? hik hik hik . and kepada yang takde tu , and tak tau ape tu says , meh tira cakap sikit . says ni boleh jana pendapatan sendiri dengan hanya share iklan2 diorang je . senang bukan ? kebiasaannya setiap klik akan dapat rm0.20 . so , kene lah rajin share untuk dapat income lebih .


anda nak join jugak ? nak daftar tak ? rugi taw sape tak join , tak semestinya takde blog , tak boleh join . sesiapa je boleh daftar . klik sini dulu >SINI< . haa , korang nak daftar meh tekan sini .  DAFTAR . haa , da daftar tu , pandai2 share ye . peace !!

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH