Nur Atirah

Friday, 1 June 2012

Segmen tambah followers sampai beribu

Assalamualalaikum .




ehem , tak silap tira start berblog tahun lepas kot .
27/5/2012

so , tira nak tag . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

14 comments:

Dini ✿ said...

hyee , dari segmen yang sama . done follow :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Rochellez said...

Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

Jemput join GA saya juga tau!
-http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan follow .
jangan segan2 follow kta balik yea :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/nak-tambah-follower-lagi-jom-join-sini.html

FL blogh0use said...

hye3!! datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan ! ;)

Nur Atikah said...

Hai, kita dari segmen sama. Dah follow sini :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)
follow awak :)

ain dzaya said...

hello dear tira..erkk tira pun join jugk ker..huhue..sbbkan ain da lama follow kira..kire keep in touch la yer sayang :)..keeping blogging ye bila follower makin bertambah nie:)

jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

Segmen tambah followers sampai beribu
Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T

Zaidalifah Hussin said...

ASSALAMUALAIKUM…

BONDE DARI SEGMEN YG SAMA DAH FOLLOW AWK :)

DAN MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN
TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

9n0L4 said...

dtg BW dari segmen yg sama. kalau tahun lepas, 2011 kan? hehehe. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

dyabunga said...

hye
dari segemen yang sama.. salam perkenalan dari dya..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

farhanamasdo said...

hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Diera Tekikushika said...

hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

NASZ said...

sori lambat blogwalking. busy skit.

singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH