Nur Atirah

Sunday, 10 June 2012

Sukan Antara Program (SAP) #1

Assalamualaikum .


alhamdulillah ade hikmah yang berlaku mase sukan sap tu . lost satu game , seliuh , lebam , salah faham , tu sume ade hikmahnye . tadi game volleyball , netball and takraw . game yang sangat best . tapi ape2 pon , (member of bachelor accounting) MEBA memang best . banyak giler menang kot . hehe . disebabkan penat , nanti2 je lah cerita yang selanjut nya . nak relax lu . nak tido dulu . nak rest dulu . good luck untuk game esok . bye3~~



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

cweet pinky said...

u kitorg pown adew sukan2 cmnih tp kan antare kolej kediaman larr , kolej kitorg jarang menang , sebab adew satu kolej tuh memg ramai dak2 sukan , hahaha ~ tp memg happening tiap kali even sukan tak bosan join , hehehe ~

Misz Mieza said...

Dah lam tak bersukan.. rindu plak rasanya nak bersukan.. hewhew..~~ T_T

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH