Nur Atirah

Tuesday, 31 July 2012

RAMADHAN 11 : AWAKKK , THANKSSS ....

Assalamualaikum .
Salam Ramadhan !


alhamdulillah , sekarang kita dah masuk fasa kedua dalam bulan puase . betol tak ? hari ni tira tersangat gembira pulak . hehe . nak tau sebab ape ? hehe , dalam minggu lepas tira ade sebut2 nak makan nasi ambeng . ni sume teringat kenangan mase kat matrik dulu . 


tau ape nasik ambeng ? tira pon tak tau die popular kat mane . rasenye johor kot . sape orang johor ? betol tak ape tira cakap ? hehe . time matrik dulu selalu makan nasik ambeng sebab sedap dan murah . slurppp .!! memang kenyang !


so , hari ni tira dapat lepaskan keinginan untuk makan nasik ambeng tu . dengan itu , tira nak ucapkan special thanks to ISMAIL !! boy kesayangan tira kerana hadiahkan tira menu berbuka puasa untuk tira hari ni . yummy !! . tira suke , gembira , speechless lah ! thanksssss awaakkkk !!




credit to : google
lupe plak nak ambil gambar nasi tu tadi , muehehe
tadi korang berbuka apa ??
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

keli menari said...

Amboi dia..hehe esok bukak ape pulak

Saya Disini said...

wah..menyelerakn.

Chenta Eyfa Latieyfa said...

lapar tgok...la.

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH