Nur Atirah

Tuesday, 24 July 2012

RAMADHAN 4 : Good Luck Adik !

Assalamualaikum .
Salam Ramadhan !


hari ni adik tira yang darjah 6 tu canang . ape tu canang ? entahlah , tira pon tak tau . tapi sejak dari dulu memang ade exam canang tu sebelum exam UPSR . so , semalam , tira tengok dia ni belajar bukan main sungguh2 lagi . 


kadang2 kalau dia tak belajar , tira bebel jugak . yelah , akak sape yang taknak tengok adik berjayakan . tambah2 lagi tira anak sulong . mestilah kenen bimbing adik2 belajar betol2 kan . kan . kan . hemm , tira ade siapkan 'surat cinta' untuk dia . hehe .


setiap satu paper yang die amik , tira sediakan 'surat cinta' tu . haha . tira pesan pada die , sebelum nak masuk dewan baru bace . ape tira bebel dalam tu ? tira just cakapp bende penting je . bace doa , jangan gelabah , jangan cuai , and macam2 lah ..  tira harap die boleh buat . GOOD LUCK ADIK !



adik comel saya


teman seperjuangan nya .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH