Nur Atirah

Wednesday, 25 July 2012

Segmen : Teman Ramadhan

. Assalamualaikum .
Salam Ramadhan !







alhamdulillah , sempurna dah ramdhan pertama kan . so , tira terpikir tetibe nak buat segmen yang simple ni . harap korang dapat join dengan ikhlas ye . just a simple segmen . senang je . oke , berikut , cara-cara yang korang perlu buat . 

1- buat satu entry yang bertajuk " Segmen :  Teman Ramadhan "
2- korang tempekkanlah banner segmen yang teramat2 simple diatas .
3- korang cerita sikit pengalaman ramadhan atau syawal yang amat manis dan tak boleh dilupakan . tak kisahlah ianya bersama keluarga , teman2 , atau sesiapa saje . asalkan simple dan menarik .
4- tag sorang kawan korang . then , iklaskan diri tekan INI dan INI .


oke , senangkan ? tira harap korang sudi share pengalaman korang tu . sambil tu tira bolehlah follow korang untuk tahu aktiviti korang sepanjang ramadhan ni . oke , ape yang korang akan dapat kalau join segmen ni ? 

HADIAH UTAMA 
entry yang menarik akan dapat kad raya yang special dari tira .

HADIAH SAMPINGAN
1- 3 peserta terawal akan dapat topup dari tira .
2- tira akan blogwalking semua peserta dan klik iklan2 korang .
3- tira jugak akan sediakan satu bloglist yang menempatkan semua peserta segmen ni .

segmen ni berlangsung sehingga 25/7/2012 .


p/s : salam sayang
tira

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

14 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html

muja join :D

Nurlyla said...

lyla join :)

http://nurlyla-bloglist.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html

Nurlyla said...

lyla peserta ke berapa ? hehe

abiwan said...

alahai... komen yg ke-4.. takdapat la topup.. hehehe

abiwan said...

ye ker?.. hehe nak siapkan karangan harii raya ni

abiwan said...

http://amaturdesign.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadan-by-atirah.html

okey done.

ajos safian said...

join.. :D

http://ajoschannel.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html

tirahzairi said...

eh...hr nie last...gdlak utk peserta

Mohd Noor Shawal said...

Shawal join!!

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html

:)

#sori last minute.. harap sempat.. amin..

abiwan said...
This comment has been removed by the author.
abiwan said...

apa2 update please bg tau ye =)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH