Nur Atirah

Sunday, 12 August 2012

GA : SYAWAL GIVEAWAY

sticky post !

Assalamualaikum .
Salam Ramadhan !




ehem2 . oke , hari ni tira nak buat GA baru . khas untuk semua blogger2 . haa , simple je GA tira ni .  mungkin rezeki bulan ramadhan ni yang membolehkan tira buat GA ni . hadiahnye seperti yang korang lihat kat atas . tira akan pilih 2orang pemenang . seorang lelaki dan seorang perempuan . syarat2nye seperti  dibawah :

SYARAT2 :

1 - wajib ada blog dan follow blog tira
2 - singgah 3 page sponsor ni >> SATU , DUA , TIGA
3 - follow twitter tira >>  FOLLOW
4 - like fanpage tira >> LIKE
5 - buat entry korang bertajuk " GA : SYAWAL GIVEAWAY "
6 - linkkan entry ke bahagian comment . cbox tak dilayan .


TAMBAHAN :

GA ini juga ditaja olehh >> broblogger.net
jom terjahhh !

PEMILIHAN PEMENANG :

tira akan gunakan 100% top referrel . so , korang promote la GA ni ye . ajak kawan2 join . yee .
peserta pertama dan kedua yang join akan diberi hadiah misteri .
senarai peserta akan dipublish sekiranya lebih 20 orang .


TARIKH TUTUP :

tarikh tutup belum ditentukan lagi . mungkin tira akan update lagi untuk maklumat lanjut . takpe , yang penting join oke :)



p/s : GA ni akan terbatal jika kurang penyertaan bawah 30 orang .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

4 comments:

Edy Fee said...

insyallah ade masa edy join...all the best

caliph shuriken said...

agak bz ramadhan ni.. insyaAllah, klau smpat sy join ^^

eimah siti said...

insyaAllah..nnt cik siti join...

Cik Que said...

hai..terima kasih banyak2 sb sye diberi peluang mng dalam GA ni ye..^_^

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH