Nur Atirah

Friday, 10 August 2012

RAMADHAN 21 : REVIEW BLOG BUKAN BIDADARI SYURGA

Assalamualaikum .
Salam Ramadhan !


rase macam lame dah tak update entry . hehe . bukan ape , macam busy skit . kalau tengok entry2 sebelum ni just join segmen dan GA je . tu je rajin . haha . sekarang , tira tengah berusaha nak change theme blog ni . dari purple ke hijau semula . macam yang tira cakap hari tu ..


cube tengok yang sekarang ni . background warna hijau , yang len purple . haha . mungkin kelakar sikit , tapi takpe . tunggu siap , dan lihat hasilnya . wink , wink ! hehe . haa , actually , tira update ni pon sebab nak review one blog ni .


BUKAN BIDADARI SYURGA . blog salah sorang classmate tira . namanya Nazurah Binti Ahmad . dia ni newbie . baru je nak berjinak2 dalam dunia blog ni . so , why not we be her friend ? hehe . lets follow her . join her site oke :) . jom terjah !

BUKAN BIDADARI SYURGA


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Yana pasti akan follow beliau!:))

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH