Nur Atirah

Thursday, 4 October 2012

Happy Birthday To My Beautiful Sister

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


oke , hari ni khamis bersamaan dengan 4/10/2012 , adalah ulang tahun kelahiran adik tira . adik yang no 4 ! ang this entry tira publish special just for her . hehe . tira yang jauh ni tak dapat lah nak buat ape2 untuk dia kan . hanya doa je yang tira dapat sampaikan .

Nur Liyana
(bufday gurl)


haa , tu lah adik tira . hehe . sweet kan ? adik tira memang semua sweet2 . hehe , tira je tak . huhu *merepek! okeee . tahun ni dia nak PMR . satu tira doakan , dia dapat buat yang terbaik lah .

 :: MY WISH ::
happy birthday .. PMR ni buat betol2 . bukan main2 . pikir masa depan .
sayang semua adik2 saya !
hehe .
GOOD LUCK !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

4 comments:

Mr. Oziz said...

Wish happy birthday gak kat dia

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

lurun namzar said...

hapi bexday. semoga apa yg dihajati tercapai.

ayut said...

sweet yer adikkkk...mesti akak lg sweet.hihi :p epy bufday to your sister k :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH