Nur Atirah

Friday, 16 November 2012

KARISMA 2012 - part 1

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


waa , lame sangat tak update rasanya . busy sangat2 . seperti tahun lepas tira join karisma kat Uitm Segamat . tapi tahun ni diadakan di uitm puncak alam . Karisma stand for Karnival Sukan Malaysia . hanya diantara uitm2 dekat malaysia ni . tira main permainan outdoor , BOLA TAMPAR .


now , tira dah pon kat UiTM Puncak Alam . berkampung disini . semalam tira gerak dari melaka . konvoi 4 bas ! sweet kan ?? hehe . game pertama mungkin hari ahad ni . 2 game , pagi dan petang . tapi coach tira kate ade perubahan jadual , then belum tahu keputusannya macam mana . 


macam tahun lepas , melaka hanya berjaya sampai ke Suku akhir . kami kalah dengan Sabah 3-2 . kekalahan tu dah berlaku dua kali di suku akhir yang sama . now , Wak kate maybe kami akan bertemu sabah lagi jika berjaya sampai ke separuh akhir .


apa2 pun , tira harap , tahun ni ada perubahan dan melaka akan bawa lebih lagi pingat dari tahun lepas . wish Melaka luck ! good luck Melaka :)
VOLLEYBALL TEAM MELAKA .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

lurun namzar said...

goodluck. do ur best. :)

Ika said...

gud luck! :D

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH