Nur Atirah

Saturday, 10 November 2012

Sekian Lamaa .

Assalamualaikum .



Sekian lama dah tak update . kesian pada blog ni ditinggalkan . hehe . sungguh , masa tu memang berharga , setiap saat , detik tu memberi makna . hari ni baru tira berkesempatan nak update . sekarang sangat2 busy . lepas naik cuti je , struggle dengan test . memang sakit . :)


emm , semalam , 9/11/2012 . alhamdulillah dapat membesar selama 20 tahun . mesti mak rindu tira . hehe . apekan daya tak dapat balik rumah nak jumpa mak . ade jugak perkara yang gembira bagi tira . tak dapat ungkap . terima kasih kat dia .


tentang sesuatu yang tak dpat jawab saat ni , biarlah waktu yang tentu kan . bijak berfikir . waspada . tenang dan doa . hehe . oke , cukup lah . saje mengisi ruang yang kosong ni . haha . tata

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

cweet pinky said...

wah , jawab ape nih ?? hehehe ~~

bfdy ek ??? hepy bfdy :D

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH