Nur Atirah

Friday, 11 January 2013

kangan benar deh sama kamuuu ..

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




fuuu , lama tu tak update . satu mungkin sebab tengah berperang dengan final ni . dan sau lagi sebab lupa bawak bb . noooo , memang sgt deh sama kamu . kangan dengan dunia maya ni . memang aku tahan rindu je . haha . and now , sempat jugak dapat udpate tengah2 pagi buta ni sebab si zura tu bg aku guna bb dia kejap .


actually aku nak betul kan blog budak manja tu . asyik cakap tak boleh je . then aku try bukak . editkan post dia tu , haaa , okay je ! manja kan !! grrr , geram . tapi takpe , aku okay . okay okay okay . 


paper final tinggal lagi 2 . dan memang mati2 kena belajar betul2 ni . lagi2 pasal audit ni . aku belajar cuba mengikhlaskan diri paham ape yang sebenarnya encik audit ni cuba test aku . takpe2 , aku review kau betul2 encik audit . haha . 


haaa , dah lama tak bercerita ni , memang dah berbuku idea nak cakap ni , tapi takpe , kena limitkan dulu . nanti2 aku espress kan sini ea encik blog . kau je bg aku bahagia . haha . bebas je confess dekat kau , then kau tak pernah marah . tu aku sayang kau encik blog . muahh , muahh . haha


pasal sayang benda lain , nti aku cerita eahh . sekarang aku try untuk memahami dulu . paham betul2 . kau pon kena paham aku jugak . haha . dah lah , dah lah . nanti aku leka pk pasal kau , ilmu aku plak tah kemana . haha . bye2 encik blog . nak log out terus ni . jumpa nanti ea . time aku dah balik rumah , nti tiap2 hari aku jumpa kau . byeee ~~



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH