Nur Atirah

Friday, 15 February 2013

Dan Akhirnya sudah terjawab

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


first sekali alhamdulillahh . hari ni result untuk degree student keluar . those yg sama2 belajar cam tira kat uitm , tira wish tahniahh kat korang . ingat, result yg come out tu adalah setanding dengan usaha yang kite dah usahakan . 
mungkin ada yang kecewa , jangan terlalu kecewa . dan yang berjaya , yang terlalu suka . hidup ini umpama roda kan ? kadang2 kita kata atas , dan adakala kita akan berada dibawah . mungkin kamu dah perform sehabis mungkin pada final , tapi carrymark yang kurang membuatkan kamu jatuh .
tira ? wahaha . still alhamdulillah . untuk semester 3 ni, tira hanya mampu dapat 3.4 , sorry mom . walaupun agak kecewa , tapi tira redha . takpe , tira boleh usaha lagi . insyaAllah . tahniah kali ni untuk kawan tira , zura yang dapat perform very well kali ni . well done . you deserve for it my friend .
insyaAllah sem depan tira usaha lagi , gembirakan mak , adik2 . kalau bersabar , Allah pasti tolong . ye dok . hehe .yup , sem depan mencabar sikit . FaR 400 . wow . haha . oke lahh , tira ada hal . congrates semua yang berjaya . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH