Nur Atirah

Wednesday, 6 February 2013

hujann .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sejak dua hari ni asyik hujan je kan . nasib baik hari ni tak hujan . baru la hari ni dapat online nak update blog ni . hmm , kalau tak , nak kesan line wifi time2 hujan ni memang tak dapat lahh . bosan gilaaa . hmm .
kat umah bukan ade buat ape . nak petik gitar , still ta pandai lagi . hahaha , tapi chopp ! tira da boleh main satu lagu taw . lagu ainan tasneem ! hehe , mula2 ni main lagu senang je lahh . sekarang nak proceed dgn lagu jason mras - i wont give up on us . kihkihkih . :D
hmm , dalam dok hujan2 ni , tira bukak la lappy nak tengok cerita . suma cita lama . scroll lagi nak tengok cite mana yang belom terjah . haa , last2 jumpa la cita coffee prince . haha , walaupon cita agak lama dalam lappy ni , tapi dulu masa kat kolej malas nak tengok drama panjang2 ni .
nanti assignment tah kemana , korea tak ke mana . haha . so kalau kat melaka tu ,tira just enjoy movie je lah . then sekarang baru nak layan drama panjang2 . hihi . ehh , dah makan belom ? tadi tira masak ikan kembung masak cili api campur dengan pisang . then tira goreng sayur kubis sikit . JOM MAKAN ! HAPPY LUNCH :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

nadia said...

Wah dah pandai main 1 lagu. itupun dah kira okey ! :)

Fieda Rafli said...

sini pun hujan jer..line broadband semput dh/.

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH