Nur Atirah

Monday, 25 March 2013

"Aku Sentap"

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hati dah dapat terima keadaan itu . maybe . uppss , tira jugak tak tau . cuma nak nak letak kan diri sendiri sebagai dia . cerite lama dulu . yang hanya sekejap . based on the title , tak kesah la mane2 person yang "sentap" , sendiri yang tau .


hey , tak kesian ke ? kejam nye . hmm , entah lah . hati manusia memang tak dapat baca . hanyaaa , bersedia membahagia kan diri melihat orang yang kita sayang bahagia . sanggup ? terpaksa RELA . sorry .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH