Nur Atirah

Thursday, 28 March 2013

Biasiswa JPA dah masuk . Yahooo !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


setelah berminggu2 menunggu duet masuk ke dalam account , akhirnya , hari ni dah dapat . hoo yeahhh . sapa tak suka . sebelum ni budak2 tajaan JPA dok sibuk2 tanya bila duet tok uitm student nak masuk . kalau tengok kat page fb tu , huh , ramai je dok sibuk tanya .


now , alhamdulillah . lega . sebab ? yuran pon dah dibayar . kihkih . itu je yang risau sebenarnye . tak bayar yuran , tak pasal2 kena gugur taraf . huahuahua . 


haa , tengok kat tahun 2013 tu . gumbira lah dihati . kehkeh . anyone same cam tira ? Uitm student ? or JPA student ? happy kan . hihi . tataa .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

8 comments:

maria firdz said...

wah.. blh la membeli belah pas nih.. hehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahh bestnya

Setiasmile said...

alhamdulillah.. ite un dh masuk jgk..
xmo boros2 ye... nnti merana lg di awal smster yang strsnye.. :)

ishy77 said...

Ehem..blnje berhemah ye :)

Lulu Iy said...

sis , can i ask u something. how to get intec uitm shah alam ?

soya said...

untuk sem ni bile nk masuk entahhhh

SHAWLlover :D said...

yg 2014 blom sys :(

sitikus said...

Bila JPA nak masuk untuk 2014? PTPTN dah habis. Sedih...

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH