Nur Atirah

Friday, 19 April 2013

Mid Sem Vacation. YAhOoooo.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hoyeaahh , cuti yeah . cuti yeahh. rase mcam lame dah tak usik blog ni . why ? busy yang amat . assignment tu , ini , macam2 lahh . minggu lepas test common berturut . mau tak tidur nak study . haha , student life . memang macam tu la kan . kalau tak , camne nak success . 


dan sekarang , tibalah masanya kami student2 uitm ni nak bercuti . kesian kan . student U lain , dah mid sem minggu lepas . kitorang ni je yang lambat sikit . hmm . so ,kalau member2 yang tak same U tu , susah la nak jumpa time cuti . kan kan kan . 

actually class tira dah habis dari semalam , khamis . tapi sengaje tak nak balik awal . pepagi jumaat ni kunk tira balik umah . hoyeahh . tak sabarnye nak cuti . yang penting nak balik cuti , nak rase masakan kat umah . haha . muak la makan kat kedai jeee . sampai nak order pn tak tau nak makan ape kekadang . cam malas je nak makan . korang ade rasa penyakit cm tira tak ? HAHA


kat umah nak relax2 . opsss , ade assignment actually . yang perlu di prepare awal2 . nanti tira share occayyyy .. 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Aety Hassan said...

selamat merehatkan diri di cuti sem nih.. heheh.. assignment jgn lupa buat yer dik.. ^_^

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH