Nur Atirah

Wednesday, 11 September 2013

Buku Untuk Dijual

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


awal2 sem ni kan . kalut nak carik buku . bagi tira , baik beli buku dari previous senior . jimat sikit kan . dari nak beli buku baru mahal2 tu , adehhh . kopak duet ni . kalau duet dah masuk pon , tetap gak nak cari senior punya . hehe .

and buku past sem tira ? ha , terkial lah nak carik buyer . hehe . amik gambar suma2 buku . post dalam group universiti . hehe . kejap je dah laku . 


actually , bukan ni je buku tira past sem . ade  lagi . sdey ! ade yang dah hilang bila letak dekat stor . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Isabel Diaz said...

Law saya memang saya simpan untuk kenang-kenangan

Farah Waheda Wahid said...

buku2 akak memang tak pernah jual semua masih tersimpan elok...

Hafiza AizZawa said...

buku2 fiza dah x th campak kt mn.. tenggelam banjir pun ader

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH