Nur Atirah

Thursday, 19 September 2013

malam ni friendly

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


macam biase . memang dari dulu kalau berlatih karisma , malam selasa , malam khamis . and hari ni khamis ! ade friendly dengan mana pun tak tau . coach tira tu suka berahsia . suka main teka teki dengan kitorang . selasa lepas pun ade jugak actually , tapi yelah , tira ade kelas malam . nak wat cmne , tak join pun .

ehh , tau tak tira game ape ni ? hehe . volley ball la awakk . tira penggemar sukan volleyball .tapi takde lah pemain yang hebat . setakat main2 tu okey lah . jom buat friendly nak ? antara blogger . fuu , macam best je bunyi . hehe



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

piqa da bajitos said...

lamanye tak main..xde geng...hehe
jom main jom

adyna said...

Dah lama tak main ;)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. comelnya blog awak! sheila suka sebab warna dia hijau kesukaan sheila! hehehe. salam perkenalan ya. volleyball? last main masa dekat plkn, 6 tahun lepas ;p

Yumida Huda said...

lama x main volleyball
tringat zaman sekolah menengah dulu

Rosmiza Ali said...

Minat jugak tapi tak pandai nak main.. Huhu..
SIAPA DIA BLOGGER BUDIMAN?

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH