Nur Atirah

Wednesday, 9 October 2013

Nuffnang - CPUV ke9 dan CPUV ke10

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



tadaaaa , hehehe . kali ni nak show off sikit . dapat 2 BE taw sekali gus . kihkih . alhamdulillahh . rezeki datang lagi . kali ni nuffnang bagi tira BE untuk iklan Chipsmore (Oct) dan Sony nex5-T

ehh , tira nak tanya sikit . keluaran sony tu dia keluarkan handphone ke ? yang baru ehh . ade sape tau ?

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

8 comments:

Kisah Si Dairy said...

wow dapat dua..tahniah

Amyma Omar said...

tahniah.. saya klik2 kat sini ye,,. ^_^

Mieza Suhaini said...

salam. sis. kenapa iklan nuffnang dekat blog kite tak kua ? haritu kita tukar template blog. then iklan pun sama da try update2 ta kua. tatau la pasai pe. awak leh tengok kan blog kite dgn nuffnang kite tak?

dilaella Ella said...

tahniah..bestnya dapat cpuv :)

UMP Auto Inspector said...

Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

Yumida Huda said...

alhamdulillah
tahniah tiera

Isabel Diaz said...

Tahniah sis

Hafiza AizZawa said...

tahniah..rezeki utk nuff bertambah..

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH