Nur Atirah

Friday, 28 February 2014

Segmen Pencarian Bloglist Bulan March Berakhir malam ni .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Alhamdulillah . Mendapat sambutan juga ya segmen tira ni . Seperti yang dijanjikan , segmen ni akan tamat tepat jam 12 malam nanti . So , penyertaan selepas jam tu tak diambil kira . Alaa , tapi kalau lambat seminit dua pun takpeee . Hehe .

Senarai peserta tira dah kemaskini . Boleh la blogwalking kalau rajin . Kepada semua peserta , Jangan risau , tira akan pergi ke kesemua blog dan follow anda sebagai penghargaan yang korang dah support tira . 

sapa sapa tak join lagi . owhhh , cepat cepat ! Jangan terlambat !! Klik banner ni kalau nak join .



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH