Nur Atirah

Monday, 28 November 2011

jam baru .. hehe

hai assalamualaikum .. ape kabar ? kabar baik .. hehe .. men2 plak , :))))
ari ni aq baru je blik dari palong .. penat lah gak .. dalam pale ni asyk pk pasal keje jep . ye lah , risau an .. haha ..

ahaaaa , nak kongsi something ni , eheee ,, >>>








hahaha , jam baru .. dan cincin baru .. kah , kah , kah , .. sebenar nye tak de niat pon nak bli tu sume . tapi , tulah , da tman cousin membeli , hati pn tertarik pada due bende ni .. *syg , sbb pkai duet sndiri wlaupn tak de la mahal mane pn*

hehe , da lame dah tgn ni tak pkai jam ngn cincin .. cincin hilang mse nak msuk kbm ari tuh .. jam plak , da rosak sbb lompat2 , mse trun tgge kat kbm dulu . haha . cm budak2 an , melompat2 . tapi syg gler kat jam yg lame sbb ayah yg bg .. hehe ..





haaa , ni lah yg lame .. hehe ,, da retak kan ?? aq msih smpan lg jam nih .. muahahahaha .
oke lah , tak nak ngarut2 dah . happy ea tira ade jam baru . hehe .. bye2 . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH