Nur Atirah

Friday, 25 November 2011

senyum lah wahai hati .

salam dan selamat pagi .... 


emmmm ,, sedap nye nescafe .. hehe ..pagi ni aq sarapan roti je dan nescafe je . dan bgitulah rutin harian aku stiap pagi . kalau tak , aq akn mnum cereal jep .. kre oke la tu dari tak mkn lgsung kan .. huhu ..
soo , ape plan saya tok ari ni ? oke , jap lagi pon nak g klas .. MAT112 .. ptg nti baru grak nak balik . tapi tak blik umah pon .. so , cuti ni aq brcuti d palong shje .. hehe .. nak tgk wedding spupu .. da lah mase die tunang hari tu aq tak dtg .. haha ,.. aq pun tak caye yang dia da nah nikah dah .. yelah , satau aq die couple ngn owg len .. mane tak nye , asal raye je (aidilfitri la ye) msti dok dating kat umah aq .. haha , tu lah jodoh kan .. DIA dah tentukan .. so , SEMOGA BERBAHGIA ya kak lang .. :)



hmm , untung lah ade orang sayang kan .. hehe .. tak pe , bersabar jep . skunk ni aq nak update blog ni pon gase mcm terbatas pulak .. kenape ???? huh , sebab nanti ............................................. (no komen lah)


blog ni da jadi teman aq tok berkate2 . kat sni aq bebas brckap walaupun ade berkias2 nye jugak .. hoho , dan setiap hari aq akan bukak blog ni walaupun tidak menaip entry baru .. tapi , skrg , da tak bley dah nak melayan perasaan mcm dulu .. haha . kenape ye ? *jawab sendiri*

oke lah , tbe2 gse len plak bler pk sume tuh .. tak de smangat da nak menaip . oke , pesan saya  >>>

" wahai hati , jangan bersedih "

senyum lah selalu ..

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

redheart awal said...

setiap yg berlaku ada hikmahnya .. yakinlah akan ketentuannya .. org yg kita syg x smstinya org yg kte cnta & x smstnya jge org yg kita cnta org yg shrsnya kte cnta .. renung2 kan .. smile slalu yup

cincin permata said...

baik lah ,,,, thanks my friend , SHAWAL ..

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH