Nur Atirah

Friday, 27 January 2012

hei , jangan bertekaklahh

Assalamualaikum ..

apa khabar kawan-kawan ??

harap sihat2lah semua ya . oke , ari ni nak berubah sikit . tentang apa ya ?? hehe , tira tak nak da ber"aku2" lagi dalam belog ni , macam tak sopan plak . cewahhhh , (macamla sopan sangat kan) hehe . ape yang tira nak cerita ni tentang gelagat adik2 tira yang baru je sebentar tadi bertekak . (macam anjing ngan kucing) hehe . niat sebenar nak hapdet ni nak cerita benda lain tapi , da adik2 ni bertekak plak , haa , timbul la idea tira nak menambah2 entri ni .


nak tau ape kisahnya ? haa , ni lah , ari ni kan jumaat . so dalam jam 9.00 malam kan ade la cerita gerak khas di tv2 dan lavender di tv3 . adik tira yang bongsu sibok nak tengok gerak khas tapi adik tira yang keempat ni sibok nak tengok citer lavender tuh . so dorang bertekak lah supaya jangan aleh channel tv tuh ..


liyana : eh da jam9 , nak tengok tv . (bukak tv3)

Si adik : tengok gerak khas la Kak Na . (sambil tukar channel tv2)

liyana : takde2 , kak na nak tgok citer ni ... (tuka balik tv3 sambil capai remote control)

Si adik : alaa , pegi la tengok tv bawah .. (tuka balik tv2 , dok betul2 dpan tv)

Liyana : malas~! (tuka balik tv3)

Si adik : KAK NA !!!!! (marah sebab tuka channel)


haha , kelaka tira tengok gelagat diorang . last2 , liyana ni pon mengalah la . tengok je la gerak khas . hehe . sebenarnye boleh je tengok citer lavender tu kat tv bawah sebab mak tira pon tengah layan cite tu sekarang . yang si adik siap duduk depan tv lagi tuh sebab tak nak kasi dak liyana tuka channel .. haha .. geli hati .. ADIK OH ADIK ... bertekak je lah korang .. sambil tengok tv , sambil wat homework . ***rajin kan adik2 tira ?? hehe . 


haaa , berbalik pada niat sebenar nak hapdet ni , tira just nak cakap now , my blog is in new looks . cantek tak ?? hehe . tengok lah , sekarang tira da pandai letak iklan2 dari ADVERTLETS .. cube tengok kat sidebar and  header atas tuh . emm , oke lah , tira nak mengedit lagi ni . saje isi masa lapang kat rumah ni . haha , oke , take care taw , bye2 . assalamualaikum . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH