Nur Atirah

Thursday, 8 March 2012

tira , tira , tira

Assalamualaikum .
hye korangg


sebenarnye , tira tak tau nak letak tajuk entry ape . haha . so , letak je lah name sendirikan . huahuahua . erk ? Actually tira tak berape nak sihat sangat . sakit tekak dan sebagainye tengah melanda kat diri tira ni . haha . perlu ke cakap ? haha , peduli ape .


pergi kelas pon tira gagahkan jugak kaki ni melangkah . kalau tak , nak lepak kat bilik , tidor je lah jawabnye . hem , nak buat macam mane ye dok ? cubaann .. heee  ^.^ . tadi kelas 2.30 batal , tak tau lah kenape , dengan badan yang lemah ni , pergi jugak berjalan . nak beli barang punye pasal . haha . balik , mengadh sakit kaki . padan muke tira . haha .bley lak gitu erk ?


btw , tira ade jugak terima satu berita happy . tapi , i keep it as a secret . -kalau rahsia baik tak payah cakap , ye dok ?- minggu ni tira nak balik rumah , nak p belanje die makan . hehe . sape tu ? kawan tira lah . haha . sebagai tande tahniah .


haa , semalam , tira ade buat entry pasal result STPM keluar tu . tak bace lagi ? takpe , takpe . meh bace kat sini . >SINI< so , bagi sape2 yang dapat baik punye tu , tahniah ye . pastu mohon lah universiti kegemaran anda . hee .






p/s : rase lemah sangat badan ni .
-,-

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH