Nur Atirah

Monday, 23 April 2012

PENGUMUMAN ! GA akan berlangsung tidak lame lagi .

Assalamualaikum 


oke , kat sini tira just nak update tentang giveaway yang akan berlangsung tak lame je lagi . berdasarkan entry malam semalam , >SINI< , alhamdulillah , dapat respond yang baik daripada rakan2 blogger yang lain . >here< . insyaallah , dalam dua atau tiga hari lagi , GA tu akan tira lancarkan .


tira harap akan dapat sambutan jugak daripada rakan blogger . :) dan kat sini tira list kan senarai2 sponsor yang bermurah hati untuk membantu tira menjayakan GA tu . LETS CHECK IT OUT !! sebelum tu , meh tengok sini . sini


1- ATIRAH , PAGE , twitter - ( 1x contect lens , 2x bawal plain , 1x keychain pulau redang )
2- ALYNN , ADD FB , twitter ( 1x tshirt serawak , 1x topup rm10 , 1x topup rm5 )
3- CIK FIZA , PAGE , ( 1x topup RM5 , 2x freebies cursor nama , 3x freebies assalamualaikum )
4- FARAIN , ( 2x header )
5- JAAKECHIK , ( 2x topup rm5 )
6- CIK HAMIZA , ( 2x keychain pulau redang )
7- IZANA , PAGE - ( 1x shawl satin , 1x topup rm10 , 1x topup 5 )
8- AMA - ( 5x shawl )
9- ERYN , twitter ,  dan letak banner di sidebar - ( 1x pashmina warna purple , 1x rantai burung hantu , 1x bangle , 1x felt keychain )
10- IKA , PAGE . - ( 1x pencil box )
11- QMAA . FB . PAGE . ( 1x 10 norefal vit E softgel )

oke , setakat ni , tu para sponsor yang dah bagi detail2 yang lengkap . ade jugak yang lain , tapi mereka masih fikir hadiahnye dan akan diketahui nanti . nanti tira update lagi ye . sabar menunggu , dan bagi tira mase untuk lancarkan ye :) 


and , kalau ade lagi yang berminat , boleh je pm tira kat email . masih belum terlewat , ni email tira >> itsmetira@gmail.com 
akhir sekali , meh tolong tira > terima kasih <


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

zana said...

wow byknya sponser hehe :)

eryn daud said...

tira, eryn dah email :)

Detective Fiqa said...

wahhh ada segmen yee :D hehehehe

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH