Nur Atirah

Sunday, 22 April 2012

nak tolong tak ?

Assalamualaikum .


tolonggg !!!! hehe , kenape2 ? tadi ular masuk rumah saya . fuhh , besar wooo ! takot tira . da lah kat rumah ni semuanya wanita . jiran2 pulak senyap je , takde orang . kalau ade orang pon , lelaki takde . tira sebagai kakak sulong ni , suruh lah adik2 ketepi . mak dan wan pon same .

tira dengan gelabahnye call pakcik sedare . nasib baik rumah nye dekat . pastu ade gak lah 2 , 3 orang yang tolong . memang mendebarkan . besar lengan tira ! fuhh , mase die derdesis tuh , kuat giler bunyi die . maklong kate itu ular tikus . nasib baik semua oke . terima kasih kepada semua yang menolong  :) .


then , niat sebenar buat entry ni sebab nak tanye sape2 yang rase berminat untuk sponsor tira punye first GA nanti . hem , tajuk nye akan diketahui nanti . GA tu berlangsung sebulan . berlangsung sepanjang bulan 5 lah maknenye . tira tak kisah ape2 pon . minat ? nak tak ? boleh pm tira kat email ye  >> itsmetira@gmail.com





p/s : kerjasama amat tira perlukan
terima kasih
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

7 comments:

AlyNn NyzAa said...

oh..jd sponsor tira ea? boleh jugak~ ^^ mcm mne tuu?

btw, jmput join segmen alynn yg ptama ea
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

shiema sufian said...

Goodluck buat giveaway (:

zana said...

nk sponsor ape ye?apa2 je leh ken ?hehe

CiK FizA said...

Cik Fiza nak. hee. Nanti Cik Fiza emel ye :DD

jaakechik said...

sy confirm nk jd sponsor RM5 topup utk 2pemenang ape2 hal add fb sy yer kt chat kt situ...wokeh...

Aini Yunus said...

takut sgt bila sebut benda tuuuuu...memang seriau la kalau nampak...huhu

ciksengeh :D said...

awak , kite boleh sponsor . ape2 reply kt blog sy . xpun . meh bg fb :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH